2011/09/09

Sov-gott.....


eller.. har ni svårt att sova kan ni alltid räkna får, det sägs hjälpa, jag vill önska er alla mina bloggvänner
en skön och utsövd helg med min sov-tavla, lekfullt gjord med akvarellpennor...kram Irene

7 kommentarer:

 1. fint,,vad roligt det är med akvarellpennor..jag har provat nu och man kan göra många häftiga tavlor..kul idé räkna får..Kram Karina..och trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Äntligen kan jag kommentera normalt! Vilka fina ulliga får du gjort. Själv slutade jag räkna får en gång när ett plötsligt rusade rakt in i staketet och välte det istället för att hoppa över. Jag blev så skärrad och sen dess har jag inte vågat ta till det där sömntrixet...

  SvaraRadera
 3. Vilken fin! Skulle jag behöva.... har svårt att sova. Förmodligen kommer jag tänka på den här bilden ikväll när jag lägger mig!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Svart. Grått. Vitt. Några siffror och ulliga bulliga får.

  Vacker sov-tavla!

  Glad söndag! Kram.

  SvaraRadera
 5. Tjingeling vännen,du har nåt att hämta hos mig...KRAAAM!!!

  SvaraRadera
 6. Jättefin tavla! Både vacker och lite rolig - det är precis min smak!

  SvaraRadera
 7. Här kommer en viktig anteckning till dig;)
  För det gäller att vara ute i god tid! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
  Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  Vi tar 250 kr per dag oavsett antalet dagar.
  Kram Petra o Ingela www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera