2012/11/25

Julkortstankar

Jag har sett att många av er redan börjat tillverka julkort....kanske det är hög tid att tänka på den saken även för mig. Jag brukar måla julkort och har så gjort i många år. Men när det är regn och gröna gräsmattor vill inte inspirationen infinna sig att måla tomtar eller andra julmotiv. Men den kommer så småningom för så brukar det vara. Jag tycker själv att det är så roligt att få ett kort där någon har ansträngt sig och skapat något personligt, det glädjer lite extra. På bilderna 2011-års julkort...en tomte så nöjd o glad, kanske för att har gjort sitt....

7 kommentarer:

 1. Håller helt med dig, så svårt att känna julstämning.Regnet slår mot fönsterrutorna, ute är det grått, grått grått. Så här är det väldigt trögt också! Ta korten från förra året och ändra årtalet...*fniss*...Tomten ser så glad ut så han skulle troligen inte ha något emot det?
  Må gott käre vän.
  Kram och vink.

  SvaraRadera
 2. Har också egna julkort, men jag har målat ett och sen tagit fram det julkortet i 35 ex från datorn ,-)))
  Hinner inte måla 35 julkort!
  Svårt att tro att det snart är jul, här har syrenbuskarna fått ljusgröna knoppar (Nära Stockholm )!!!
  Inte klokt.
  Så jättefina julkort du visar ,-)
  Ha det fint , KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 3. Hej, jag slank hit via Monica. Så fina tavlor du gör, gillar den där ur prickia serien...färgstarka saker är min melodi:)

  Jag gör aldrig egna julkort, men jag skickar fortfarande vanliga hederliga julkort, de är viktigt att inte sluta med de, det är kul att fortarande få lite i vanliga postlådan annars är de ju mest mail som gäller nu.

  Kramiz o tack för titten..

  SvaraRadera
 4. Du gjorde så fina julkort förra året jag har inte gjort egna på flera år öron sugen på det i år fprtavlan se om jag hinner ha en bra vecka

  SvaraRadera
 5. Fiiiina kort...:))) Jag började för ett tag sen men ångrade mig för jag hade en sån vacker bild på en frostglittrande rosenknopp som jag tagit...Så nu blir det såna julkort för mig....:)
  Ha en härlig dag...
  KRAAAAM till dig!!!

  SvaraRadera
 6. Här håller jag med dig.. Det är mycket roligare att få julkort i brevlådan än att få dem som mail eller sms som en del börjat med. Sen är det ju ännu roligare om det är ett egenhändigt, gjort av avsändaren.. Dina är så fina..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 7. Hej på dej, vill gärna ha ett sånt fint julkort i brevlådan.

  SvaraRadera