2013/08/11

Ingen sommar utan betong...

 Att gjuta betong hör sommaren till för mig...rätt som det är så står jag i min verkstad och rör i hop cement till någon liten gå-bort-present. Jag lägger gärna i lite skrotdelar som jag hittat eller planterar någon liten blomma...plättar i luften och succulenter trivs alldeles förträffligt, i alla fall utomhus. Jag försöker också att göra ansikten på armeringsjärn som går att sticka ner i jorden. Första försöket blev inte bra...ansiktet ni ser på bilderna blev lite bättre, problemet är baksidan som jag bygger upp, där fick jag lappa i lite på sidorna så jag är inte helt nöjd...får göra ett nytt försök. Stora ägg har det också blivit som pryder bersån där vildvinet nu har kommit en bra bit på väg....


3 kommentarer:

 1. Såååå fint!
  Och ägget, helt fantastiskt.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 2. Så läckert! Och va stort ägget är!
  tycker ansiktet ser kanon ut!
  Jag skulle själv har fixat med betong, men det har det inte blivit nåt av, har kommit nu för andra gången i år! Ska försöka hinna med betong, så härligt kul.
  Ha det fint! KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 3. Jösses vad duktig du är på det här.. Själv har jag aldrig testat det här med betong för jag tycker inte jag har någon plats att hålla på med det..

  Kram Maidi

  SvaraRadera