2013/10/06

Kvinnor som blommar

                   1. får jag lämna några blommor,  akryl 40x50                      2. jag blommar,  akryl 40x50
Dessa två målningar fick gå under ett blommande tema till slut. Med det menar jag att jag målade till blommorna i efterhand, för att de skulle säga någonting om kvinnorna... för visst vill vi lämna några blommor till någon vi tycker om och vissa dagar kanske vi blommar upp lite extra. Så gick mina tankar när målningarna skapades, men ni kanske har en helt annan känsla som betraktare, vore kul att höra....

5 kommentarer:

 1. Irene, du ska veta att jag håller "koll" på dig! Du målar så underbart ska du veta! Jag gillar måååååånga av dina tavlor! Jag är ju sedan tidigare lycklig ägare av en av dina underbar tavlor och du ska veta att den hänger på ett "bra" ställe i mitt hem. Som du förstår så ligger mitt Bloggeri på is......vet ej om jag kommer igång igen? Känner inte riktigt för det nu. I morgon åker vi till annat land, dock endast en vecka.
  Vet du vad jag tänkte på när jag såg dessa kvinnor .....så ser jag ut varje morgon när jag gör mina morgongymnastik....hi,hi....för att få fart på tanten! De båda är ljuvliga!!!
  Nu önskar jag dig allt gott! Glöm inte bort att du är värdefull och unik!
  Var rädd om dig!
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Monica, såååå kul att höra från dig, du kan konsten att få mig glad och att känna mig värdefull i mitt måleri. Jag hoppas du får en skön resa. Skriver mer en annan dag via mail, Många kramar till dig..

   Radera
 2. Hejsan igen det var länge sen, jag säger som Monica bloggeriet ligger mer eller mindre på is men tittar in lite då och nu, jag älskar din konst. Kramis.

  SvaraRadera
 3. De ser lite blyga ut dina kvinnor men visst är det så att de flesta av oss blommar upp lite då och då..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Du har en unik stil som jag gillar!
  Båda tavlorna gillar jag ,-)
  Bild ett har ett speciellt uttryck du fångat så himla bra, lycklig och lite blygt glad ,-))
  Ha det fint. KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera