2014/06/04

Nymålat

Här kommer lite orange energi som jag kallar den här målningen. Läste om färgen orange att den sprider en känsla av värme och ger energi. Ska även stimulera kreativiteten. Orange har inte varit min favoritfärg, inte ens när den var som mest populär. Är det nu så att kreativiteten ökar av den orangea färgen då får jag kanske börja använda den mer och se om det stämmer. Kanske kommer alla tavlor att innehålla orange hädanefter, det är i alla fall en fin accentfärg .     -Akryl 40x50-  SÅLD

5 kommentarer:

 1. Jättefint!
  Orange är en färg jag gillar, får kanske börja använda den "ännu" mer ,-))
  Ha en skön sommar! KRAM från mig, Primrose ,-)

  SvaraRadera
 2. Orange är en underskattad färg. Upplevs ju som utstickare och inte så poppis precis som du säger. Brandgul är ju ordet jag förknippar och mer energi än det finns ju inte. Blir spännande att se vad fler för alster du gör med färgen. Läcker tavla!!
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 3. Precis så som du fått till det är lagom med orange färg.. Jag är inte heller så jätteförtjust i den färgen men i lagom dos är den jättefin..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 4. Riktigt snyggt! Dina alster är härliga.

  SvaraRadera
 5. Snyggt och orangea inslag har jag i mitt vardagsrum i all synnerhet på hösten och det ger ett varmt och ombonat intryck.
  Glad midsommar!

  SvaraRadera