2014/11/15

Kreativt pyssel

 Den här tiden på året finns det mycket roligt att pyssla med. Idag har jag bundit lite mosskransar. Eftersom vädret var så pass varmt, så tog jag ut ett bord och höll till ute. Det skräpar ju en hel del. Mossan var ganska blöt så nu får de ligga på tork. Om jag sen vill så kanske jag dekorerar med ett band eller bara någon liten grej. Har ju redan lagt i lite näver så det kanske räcker.
Att dekorera med mossa ute blir oxå fint. Jag lindade in en bricka i mossa och ställde på ett bord. Då blir fåglarna som förbytt och river och sliter sönder mossan, varför gör fåglar så, någon som vet. Jag gav i alla fall upp och lade granris över.
Den här veckan har jag och sex andra pysseltanter stöpt lite ljus. Det är en ganska långdragen process så vi hinner ha det riktigt trevligt medans ljusen växer fram av allt doppande i grytan. Nästa gång vi träffas ska det bli lingonkransar i alla fall för min del...

4 kommentarer:

 1. Trevligt med pysseltider...ack de där fåglarna.. De bygger väl inte bo nu?? Fint med handstöpta ljus.kul att gå på tantkurs i pyssel...pyssel i tantkurs..man brukar skratta mkt då..Önskar dig en fin lördag och söndag..Här regnar det heeeeeeeeeeeeeeeela tiden..Kram Karina

  SvaraRadera
 2. Så vackra mosskransar ,-)
  Stöpa ljus har jag aldrig provat på ,-)
  Nu är det mystider, när man kan trixa o fixa, det känns härlig, sen blir jag glad av att se det jättefina du gör ,-)))
  Då är det extra kul att fortsätta fixa med sitt eget ,-)
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 3. Jättefint allt du tar i och har. Kram på dig
  fia <3

  SvaraRadera
 4. Åhh, vilka jättefina kransar du gjort.. Här blir det nog att jag köper en fin krans.. Jag har helt enkelt ingen bra plats att hålla till på för att göra själv..

  Kram Maidi

  SvaraRadera