2022/07/09

Vernissage 8 juli 2022

Ett collage med lite bilder från utställningen. 20 tavlor placerade på 2 tavelhyllor. Tavlorna passade så fint mot de terakotta färgade väggarna, någon undrade om jag målat väggarna också, det skulle man kunna tro, först måla tavlor och sen väggar, skulle inte tro det..

2 kommentarer:

  1. Ja det skulle man kunna tro -))) Väggfärgen passar utmärkt och dina målningar och dess färger o motiv framträder på ett härligt sätt. Kul, hoppas du kommer hem med noll målningar, jättekul att få sälja och att veta att någon annan blir stolt och glad. Men kan du sälja dina favoriter ! Det skulle nog jag aldrig klara av omjag nu hade sålt. Det ser gott ut, det ni blir bjudna på ,-) Så många fina härliga målningar, vet inte om jag kan kommentera på insta för det kommer upp en liten ruta och har bytt cod. Men kikar in få se hur det går. Fortsatt fint hoppas jag du får KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  2. Om du bara visste hur många favoriter jag sålt. Ofta går det så fort och tavlorna försvinner för gott. Samtidigt vänjer man sig att de ska säljas. Ett smart drag är att sätta ett högt pris. Då köper väl ingen, eller, jo det har hänt och då måste jag ju sälja. Ett annat knep är att gömma tavlor så ingen ser dem, visas inte heller på nätet. Då finns de kvar hahah. Har du ett instagramkonto, vad heter kontot i så fall ? Nu ska jag förpassa mig till köket och laga lite mat, kram

    SvaraRadera