2012/07/18

Regn och åter regn


Hur mycket vatten kan det komma ner egentligen. Jag fotade i trädgården mellan skurarna, det droppar och rinner från blommor och blader och något trädgårdsarbete är det inte tal om för då kommer genast en ny skur. I stället för att slänga en gammal stol så klämde jag in den i växtligheten som prydnad mot det stora fläderträdet, där får den stå så länge den orkar. Om inte jag trivs i regnet så gör kantareller det desstå  bättre. Skogen är dukad med dessa lysande läckerheter. I morgon är en ny dag och jag hoppas åter på sol....

6 kommentarer:

 1. Va läckert det blev med stolen...;)) Här har vi haft några dar med finväder så ljuvligt..

  Hoppas att du oxå ska få lite sol snart..
  KRAAAAM vännen!!!

  SvaraRadera
 2. Just nu inget regn här. Ofta när jag är ute slås jag av hur otroligt grönt och frodigt det är. Inget som har torkat ihop och bort iaf...Men nu har jag semester så nu kommer solen ;)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det allt "konstigt" väder....undrar hur mycket regn det finns??? Ena stunden visar solen sig och man vänder ansiktet upp mot solen. Sen nästa minut kommer regnet....Vet inte riktigt om detta är sommar eller??? Sedan nere i Europa är det så varmt, för varmt för min smak. Tänk att man aldrig blir nöjd....ordet lagom skulle "sitta" fint.
  Önskar dig en bra helg!
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
 4. Där gör sig stolen bra
  Visst är det härligt med alla kantareller nu?
  ha en skön helg

  SvaraRadera
 5. Ja vädret är knäppt..men Örebro i all sin glans, har haft fina dagar nu..soligt..Kantareller..mums. Man skulle ta sig ut i skogen...alla skryter om sina fynd, men jag brukar inte finna skogens guld..får nog komma till min gamla hembygd..Jag brukar ta en tur dit varje sommar..ska försöka i år med..då hör jag av mig :-)
  Önskar dig en fin helg Kram Karina

  SvaraRadera
 6. Stolen passar fint där den står.
  Här hos mig har det regnat också en hel del. Men snart dyker solen fram, hoppas på det!
  Sommarkram

  SvaraRadera