2013/02/22

En av alla akvareller

Idag har jag inte rört penslarna efter att ha målat i ett par veckor i sträck. Istället har målarrummet städats, det är inte klok hur jag rör till det när jag är som mest kreativ...då ödslas ingen tid på städning inte. Nu är alla akvareller klar så nu åker dukarna fram ingen. Jag har fått en beställning och det är en utmaning för mig..eftersom jag inte brukar måla på beställning. Tänk nu är det fredag igen...veckorna rusar fram, så jag önskar er en skön helg med denna akvarell 30x40 ramad, än så länge titellös, tar tacksamt emot förslag. /Irene/

5 kommentarer:

 1. Min hjärna går på tomgång, kan bata fokucera på en sak!
  Himla snyggt! ,-)))
  Din stil gillar jag!
  Älskar ditt sätt du gjorde håret på ,-)
  Ha en skön Helg, förstår att det måste vara en utmaning att få en beställning, ......det skulle låsa sig för mig, men så får jag inga beställningar heller ,-)))
  KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 2. Härliga tavlor du skapar! Gillar dem skarpt. Kul att du hittade min blogg välkommen tillbaka vid tillfälle. Lägger till dig hos mig för att kika runt hos dig vid tillfälle.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Skönt o få städat förstår jag.
  Vilken findam. Jag kom o tänka på charleston nör jag såg hennha det bra
  Kram ewa

  SvaraRadera
 4. Lycka till med beställningen ! Den fixar du säkert hur bra som helst :) Kram

  SvaraRadera
 5. Förstår att det kan vara både roligt, skrämmande och spännande med en beställning.. Du får måla som om du ska ha det själv så går det nog bra..

  Kram Maidi

  SvaraRadera