2014/03/14

Lite vår

Härliga mars månad, nu är det vår, och jag bjuder på lite vårbilder. Ljuset har kommit tillbaka och jag har börjat måla lite akryl igen. Här en liten bild på en sittande dam som kom till när jag skissande vad jag såg i bakgrundsfärgen, alltså helt oplanerat, vilket jag är väldigt road av. Lingonkransarna som jag band i julas har nu bundits om med björkris. Pärlhyacinterna kan verkligen sätta fart på vårkänslorna, men just nu i skrivande stund hör jag på tv:n att våren gör ett uppehåll och ute blåser och regnar det. Men våren finns där i alla fall så ha det vårskönt  i helgen alla Ni.

5 kommentarer:

 1. Fina vårtecken du visar...visst är det väl en härlig tid vi går till mötes! Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga vårtid! Det är väl få tider som längtar så mycket efter,,, färgen, ljuset och värmen.
  Fin vårbild!! och jag gillar dina damer väldigt mycket!!
  Ha en fin vårdag!!
  kram lisa

  SvaraRadera
 3. HEJ
  Hoppas du haft en skön helg, trots isvindar å blåst,( i alla fall hos mig )
  Men sååååå härligt att det är ljust på morgonen , mycket lättare att hoppa ur sängen då.
  Nu ser vi fram mot en ny vecka och jag önskar dig en finfin sådan.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 4. Söt dam! Akryl är roligt att måla i men bäst av allt gillar jag att måla i olja. Fungerar som terapi att kunna leka med färgen lite längre innan den torkar.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Dina bilder blir jag alltid glad över, vare sig det är din härliga målningar, krukor med blommor eller härliga kransar.
  Precis, nu har vi snö igen men våren stor ju nu vid sidan av och väntar på att helt ta över, då gör det ju ingenting. Ha det gott. KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera