2014/08/26

Titlar ett måste

Nätomsluten, vad säger ni, visst är det en bra titel på den här målningen. Det här med titlar på tavlor är inte alltid lätt, och titlar behövs om tavlorna ska ställas ut. Fast ibland är det självklart också, speciellt när jag målar under ett tema. Jag hörde att någon lämnade bort sina tavlor för titelsättning åt någon utomstående. Det tycker jag skulle vara konstigt. För mig hör tavlan ihop med titeln. Jag kan komma ihåg en tavla i många år när jag hör titeln. Akryl 23x23 Titel: nätomsluten, ja så får det bli....

4 kommentarer:

 1. Jo jag har en konstblogg, som jag haft anonym, har inte fått in så mycket i den ännu, fast jag har fullt av "konst" här hemma ,-))))
  Jag visade sidan, gör det säkert igen!
  Så härlig tavla, dina ansikten är verkllgen speciella! LIKE!
  Bra namn, jag hade absolut inte lämnat bort det jobbet till någon annan, det hör ju till konstverket tycker jag.
  Ha det jättefint, jag vill ha värme tillbaka, fy så regnigt o kallt det blivit.
  KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 2. Verkar lite konstigt om någon annan skulle sätta namnen..
  Nätomsluten passar utmärkt till den fina damen..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Nätomsluten är väl klockrent. Jag gillar både tavlan och namnet. Så klart måste man döpa sina alster. Finns ju en själ i alla tavlor. Jag tilltalas av dina damer. Så enkla men ändå inte.
  Ha en skön dag kram
  Fia

  SvaraRadera
 4. Härligt namn på en underbar tavla..;)) Nu var det ett tag sen jag kikade in hos dig,ja det är lika hos alla mina favvobloggar...Har lixom inte haft orken...Men nu är jag här..;))
  Kramar till dig å ha en skön fortsättning på veckan

  SvaraRadera