2012/05/13

Retro 60´s


When I,m sixty-four sjöng The Beatles  och nu finns texten på en av mina retrotavlor. Jag fick med mig en Bildjournalen hem från en loppis och det triggade igång mig, jag har använt färdigspända dukar där jag målat och klistrat, det blev blommor av papper från tidningen och även bitar av målarduk fast med baksidan upp. Det finns särskilt dekopagelim som man kan använda på duk. Ibland är det bra med regnväder....om man har en gammal Bildjournalen......

10 kommentarer:

 1. Vilken rolig ide
  Jättefina
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 2. Men vad coolt! Superfin!
  Skulle jag gärna ha hängandes på väggen :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh ja Bildjournalen minns man ju...kul idé att göra collage, måla klistra, allt är tillåtet..jo ibland är det bra med regn-inspiration i kombination..Kram Karina

  SvaraRadera
 4. Du bara sprudlar av idéer!
  Något jag skall spinna vidare på.
  Ha en trevlig långhelg!

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga retro-tavlor.. Jag tror nog jag kan hela texten på den Beatles-låten, och på många fler också.. Satt på mitt flickrum och sjöng för det vilda..=))

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 6. Så roligt retrocollage!!! Speciellt med The Beatles...

  Kraam!
  -Pia-

  SvaraRadera
 7. Tänk vilken förmåga du har att komma på så mycket roligt! Det blev jätte fint! Lyfter på min hatt för att du är så duktig!
  Nu är jag hemma, dock ej med cykel...*fniss*...
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
 8. Dear Irene, I'm a great fan of The Beatles and I loved this work. Nice idea, lovely song and beautiful colors, as always.
  Hugs

  SvaraRadera
 9. Så snyggt!
  Tänk vad en tidning kan sätta igång.
  Ha det fint
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera